Mitähän sitä nyt osaisi sanoa ;)  Aamu meni hyvin. Eilen illasta klo 20 lähtien kun olin ravinnotta ja aamulla puoli kahdeksan aikaan auton rattiin ja suuntana labra joka on 35 km päässä. Matka meni hyvin, vaikka hieman pelkäsin kuinka jaksaa ajaa.
Eilen kun kävin terveydenhoitajan luona RR mittauksessa, niin silloin selvisi että lääkäri oli määrännyt kokeita, ei kylläkään minulle silloin vaivautunut mainitsemaan asiasta mitään kun määräsi ne. Ja se lääkärissä käyntihän oli jo viime viikon perjantaina ja asia silloin oli julmettu kipu vasemmassa lapaluussa ja vasemman käden puutuminen. Siinä samalla käynnillä RR mittaus ja lukema oli huikean suuri. Eilen oli jo ihan normaalissa rajoissa, joten silloin taisi kipu ja lääkärin hyökkäävä käytös vaikuttaa korkeaan lukemaan.
Mutta mutta... ainakin sillä käynnillä oli se vaikutus, että nyt alkoi elämäntapa remontti ja matka kohti hoikempaa tulevaisuutta.
Lähtö painoa en ainakaan näin aluksi tänne laita, mutta tuloksia kumminkin kirjaan ylös.Siis niitä miinusmerkkisiä.... toivottavasti niitä on etupäässä.
Aamulla kun uuden margariini purkin aloitin, niin sen sisäkannessa oli mainos tälläisestä sivustosta:
http://www.naisensydan.fi/
täytyy tutustua niihin ajankanssa, mutta hyvään aikaan tuli tieto.