Tänään oli sitten eka punnitus terveydenhoitajan luona. Tulokset jotka laitoin tuohon sivun laitaan ovat kylläkin kotipuntarilla otettu ja aamupaino ilman liikoja vaatteita. Terveydenhoitajan luona kun punnitaan vaatteet päällä ja kengät jalassa, niin lukemat ovat hieman eriä. Tänäänkin oli sielä 0,3 kg enempi pudotusta, mutta viimeksi oli paksumpi paita päällä. Saa sit nähä millainen pudotus tulee, kun painavat talvikengät vaihtuu kävelykenkiin.
Verenpaine kotrolli oli myös ja lukemat olivat todella hyvät. Samoin kaikki viime viikolla otetut verikoe arvot. Mukaanlukien kolesteroli arvot olivat hyvä.
Täytyisi muistaa nyt lähipäivänä mittanauha etsiä ja ottaa ylös noita mittoja ja ruveta niitä vaikka kerran kuussa tarkistaan.
Vihannesten ja kasvisten syöntiä täytyy vielä lisätä. Joten täytyy ruveta tutkailemaan keittokirjoja tai blogeja jotta löytää uusia ideoita salaatteihin. Pitäisi varmaan pytää miestäkin tarkistamaan aika ajoin painoaan, sillä kyllähän tämä minun painonpudotus urakka myös häneen vaikuttaa, koska vastaan etupäässä mitä syödään.